Sanje in spanje

Vsak letni čas, ne glede na to, ali sije sonce, pada dež ali sneg, je čudovita priložnost za umiritev in sprostitev v našem divjem naravnem okolju, kjer se čas ustavi.

Z arhitekturo, ki povezuje najstarejše s sodobnim, smo skupaj z arhitekti, umetniki in lokalnimi mojstri ustvarili ugodje v kozolcu, sanje v hiški na drevesu in prijetno bivanje v udobni stari štali.

Naša bivalne enote so nastale z upoštevanjem starega mojstrskega znanja in kot odgovor na vprašanje - lokalno, pristno, individualno, sodobno ter povezano z naravo

Hiška na drevesu

Hiški v drevesni krošnji sta edini enoti, ki smo jih zgradili na novo. Bivanje v njiju je neobičajno doživetje nad reko Savinjo s pogledom na skalnati greben. Dodaten prostor za sproščanje in druženje v naravi pa je na voljo pod samima hiškama.

Hiški imata manjši predprostor z garderobo in kapalnico, spalni del s pogledom v naravo, ter balkon, kjer vas čaka masažni bazen.

število oseb
2
število ležišč
1 zakonska postelja
V hiškah vas bodo čakali
kopalni plašči, filcani copati, naravna sivkina kozmetika, mini bar in TV.

Kozolec

Kozolec, spomenik slovenskega ljudskega stavbarstva, je umeščen izjemno skrbno, da so ohranjeni in poudarjeni vsi njegovi prvovrstni elementi.

Primeren je za vse, ki ste željni drugačnosti in sobivanja z naravo. Čeprav je od zunaj videti povsem običajno, se v njem skriva izjemen ambient. Stekleni ovoj omogoča čudivit razgled na reko Savinjo in divji skalnati greben Breznico. Prav tukaj je glavna draž - stik tradicije, narave in inovativnosti hkrati.

Kozolec ima dnevni prostor z visečo mrežo, kopalnico in dvignjen spalni del. V spodnjem delu kozolca pa se samo za vas nahaja meditacijsko gnezdo z masažnim bazenom, ki predvsem v poletnih mesecih služi kot velika dnevna soba na prostem.

število oseb
2 odrasla + 2 otroka
število ležišč
1 zakonska postelja
2 enojni postelji
(+ otroška posteljica)
V kozolcu vas bodo čakali
kopalni plašči,
filcani copati,
naravna sivkina kozmetika
in mini bar.

Stara štala

Stari štali smo vrnili prvotni volumen z lesenimi fasadami, v pritličju pa smo ohranili kamnite zidove.

V zgornjem lesenem delu se nahajata dve bivalni enoti. Primerni sta za vse, ki si želite udobja pred kaminom, vonja po lesu in prijetnega šumenja reke Savinje.

Stara štala ima velik spalno-bivalni prostor s kaminom, galerijo z dodatno zakonsko posteljo, udobno kopalnico, masažni bazen in teraso s pogledom v naravo.

število oseb
2 odrasla + 2 otroka
število ležišč
2 zakonski postelji, (otroška posteljica)
V stari štali vas bodo čakali
kopalni plašči, filcani copati, naravna sivkina kozmetika, mini bar in TV.